ДЕТРОЙТ (AP) — Властите във Вирджиния са установили, че Tesla

...
ДЕТРОЙТ (AP) — Властите във Вирджиния са установили, че Tesla
Коментари Харесай

Офисът на шерифа на Вирджиния казва, че Tesla е работил на автопилот мигове преди катастрофата с ремарке

ДЕТРОЙТ (AP) — Властите във Вирджиния са открили, че Tesla е работил на своята автопилотна система и е карал с превишена скорост в моментите, водещи до злополука с пресичащ трактор с ремарке през юли предходната година, който умъртви водача на Tesla.

Смъртта на Пабло Теодоро III, 57, е третата от 2016 година насам, в която Tesla, употребяваща автопилот, минава под пресичащ трактор с ремарке, повдигайки въпроси по отношение на сигурността на отчасти автоматизираната система и къде би трябвало да й бъде позволено да работи.

Катастрофата южно от Вашингтон продължава да се проверява от Националната администрация за сигурност на придвижването по пътищата на Съединени американски щати, която изпрати следователи във Вирджиния предишното лято и стартира по-широко изследване на автопилот преди повече от две години.

Джефри Лонг, представител на офиса на шерифа на окръг Фокие, сподели във вторник, че следователите са открили, че автопилотът е бил употребен в Tesla Model Y на Теодоро, като са изтеглили информация от записв...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР