ДЕТРОЙТ (AP) — Ръстът на продажбите на електрически превозни средства

...
ДЕТРОЙТ (AP) — Ръстът на продажбите на електрически превозни средства
Коментари Харесай

Главният изпълнителен директор на ChargePoint очаква повече станции за електрически превозни средства, тъй като употребата и продажбите на EV продължават да растат

ДЕТРОЙТ (AP) — Ръстът на продажбите на електрически транспортни средства в Съединени американски щати стартира да се забавя и изследванията демонстрират, че това се дължи частично на безпокойствие от привършване мощ на батерията и прекомерно малко станции за зареждане.

Но Рик Уилмър, новият основен изпълнителен шеф на ChargePoint, мрежа за зареждане на електрически автомобили, споделя, че броят на станциите за зареждане и контактите се усилва бързо.

ChargePoint, основана покрай Сан Хосе, Калифорния, построява и поддържа станции за компании, жилищни здания и други, които желаят те да привлекат клиенти.

Уилмър сподели в изявление за Асошиейтед прес, че ChargePoint вижда увеличено потребление на своите почти 34 000 станции за зареждане и изпитва напредък, който би трябвало да нарасне с рухването на лихвените проценти. Коментарите му са редактирани за дължина и изясненост.

В: Ръстът на продажбите на електрически транспортни средства се забавя и някои автомобилни производители стопират вложенията в производството. И...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР