ДЕТРОЙТ (AP) — Нетният доход на General Motors нарасна с

...
ДЕТРОЙТ (AP) — Нетният доход на General Motors нарасна с
Коментари Харесай

GM направи 10 милиарда долара миналата година въпреки стачката на автомобилните работници, но е подготвена за по-ниски цени на автомобилите тази година

ДЕТРОЙТ (AP) — Нетният приход на General Motors набъбна с 12% предходната година, макар че загуби повече от 1 милиард $, когато доста от неговите заводите бяха затворени от шестседмична стачка на автомобилните служащи.

И компанията предвижда малко усъвършенстване тази година, макар че възнамерява по-ниски продажни цени на транспортните средства заради увеличени отстъпки.

Автомобилният производител от Детройт сподели, че е спечелил малко над 10 милиарда $ предходната година по отношение на 8,9 милиарда $ през 2022 година С изключение на еднократните продукти, компанията е направила 7,68 $ на акция. Това надвиши прогнозите на анализаторите за $7,57 на акция, съгласно FactSet.

Приходите за цялата година бяха 171,84 милиарда $, към 10% повече от 2022 година Това също надвиши прогнозите за 167,26 милиарда $.

Компанията предвижда, че има огромен късмет чистият приход да се усъвършенства малко, от диапазон от $9,8 милиарда до $11,2 милиарда. Очаква поправена облага на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР