ДЕТРОЙТ (AP) — клиентите в САЩ, които са закупили ново

...
ДЕТРОЙТ (AP) — клиентите в САЩ, които са закупили ново
Коментари Харесай

Много силно тримесечие на General Motors е засенчено от потенциални насрещни ветрове за индустрията

ДЕТРОЙТ (AP) — клиентите в Съединени американски щати, които са закупили ново транспортно средство на General Motors през последното тримесечие, са платили приблизително малко под $49 900, цена, която оказа помощ за издигането на чистите доходи на компанията са с 15% повече преди година.

Главният финансов шеф на GM Пол Джейкъбсън сподели, че не вижда компанията му да понижава доста цените, макар прогнозите на анализаторите в промишлеността за повишаване на запасите от нови коли в Съединени американски щати и по-големи отстъпки.

Автомобилният производител от Детройт направи $2,92 милиарда от април до юни и регистрира доходи от $47,97 милиарда. С изключение на еднократните продукти, компанията направи $3,06 на акция, 35 цента над оценките на Wall Street, съгласно доставчика на данни FactSet, а приходите също бяха по-добри от предстоящото.

Докато междинната продажна цена е спаднала леко по отношение на преди година, GM продаде 903 000 автомобила на дилъри в Северна Америка през тримесечието, със 70 000 повече от същия интервал на 2023 година...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР