ДЕТРОЙТ (AP) — Генералният мениджър на Detroit Lions Брад Холмс

...
ДЕТРОЙТ (AP) — Генералният мениджър на Detroit Lions Брад Холмс
Коментари Харесай

Генералният мениджър на Lions Брад Холмс казва, че франчайзът има повече от един шанс да се състезава за титлата на Super Bowl

ДЕТРОЙТ (AP) — Генералният управител на Detroit Lions Брад Холмс завърши сезона на своя тим, който завърши в мача за шампионата на NFC, и погледна напред към бъдещето на франчайза, говорейки повече от 11 минути и предавайки известие, преди да зададеш въпрос.

„ Не желая някой да мисли, че това е еднократно, Пепеляшка, вълшебно странствуване, което просто се случи “, сподели Холмс в понеделник на конференцията си за края на сезона. „ Не, същинско е. Това е тъкмо това, което трябваше да се случи.

„ Разбирам, че въз основа на историята от това, което се е случило в предишното, разбирам, че имате сезон като този, елементарно е да се почувствате, че това е един тип изстрел, вълшебна, щастлива, сладка история, която ми писна да чувам. Не беше нищо от това. “

Лъвовете бяха предсезонни любимци за спечелването на NFC North и оправдаха шума с първата си купа в дивизията от три десетилетия.

Детройт завоюва два плейофни мача в един следсезон за първи път от 1957 година, преди да с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР