ДЕТРОЙТ (AP) — Ford изтегля повече от 550 000 пикапа

...
ДЕТРОЙТ (AP) — Ford изтегля повече от 550 000 пикапа
Коментари Харесай

Ford изтегля над 550 000 пикапа, тъй като трансмисиите могат внезапно да преминат надолу към 1-ва предавка

ДЕТРОЙТ (AP) — Ford изтегля повече от 550 000 пикапа в Съединени американски щати, тъй като трансмисиите могат ненадейно да преминат надолу към първа предавка, без значение какъв брой бързо камиони отиват.

Изтеглянето обгръща избрани пикапи F-150 от моделната година 2014. Пикапите F-Series на Ford са най-продаваните транспортни средства в Съединени американски щати

Ford споделя в документи, оповестени във вторник от американските регулатори по сигурността, че превключването на по-ниска предавка може да накара водачите да изгубят надзор над камионите, увеличавайки риска от злополука.

Изтеглянето идва, откакто през март регулаторните органи за сигурност на колите в Съединени американски щати започнаха да проверяват недоволства, че повече от 540 000 пикапа Ford от 2014 година могат ненадейно да превключат на по-ниска предавка и да усилят риска от злополука.

p> Документите споделят, че казусът е породен от загубен сигнал сред датчик за скорост на трансмисията и компютъра за ръководство на задвижването. Възможно е също да и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР