ДЕТРОЙТ (AP) — Федералните следователи по безопасността на магистралите искат

...
ДЕТРОЙТ (AP) — Федералните следователи по безопасността на магистралите искат
Коментари Харесай

САЩ търсят информация от Tesla за това как е разработила и провери дали изтеглянето на автопилот е работило

ДЕТРОЙТ (AP) — Федералните следователи по сигурността на автомагистралите желаят Tesla да им каже по какъв начин и за какво е създала поправката при евакуиране на повече от 2 милиона транспортни средства, оборудвани с отчасти автоматизирана система за шофиране Autopilot на компанията.

Разследващите от Националната администрация за сигурност на придвижването по пътищата на Съединени американски щати имат опасения по отношение на това дали лекарството за евакуиране е проработило, защото Tesla е докладвала за 20 произшествия, откогато лекарството е изпратено като онлайн софтуерна актуализация през декември.

В писмо до Tesla, оповестено на уеб страницата на организацията във вторник, проверяващите пишат, че не могат да намерят разлика сред предизвестията към лидера да обърне внимание преди изтеглянето и след изтеглянето на новия програмен продукт изпратен. Агенцията сподели, че ще реши дали предизвестията за лидера са съответни, изключително когато камерата за наблюдаване на лидера е покрита.

Агенцията изиска размери от информация за това...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР