ДЕТРОЙТ (AP) — Американската култура на мускулните автомобили ще продължи

...
ДЕТРОЙТ (AP) — Американската култура на мускулните автомобили ще продължи
Коментари Харесай

Мускулните автомобили на Dodge продължават да живеят с новите версии на зарядното устройство, задвижвано от електричество или бензин

ДЕТРОЙТ (AP) — Американската просвета на мускулните коли ще продължи да живее, до момента в който страната минава към електрически транспортни средства, само че задвижваната с газ мощна кола ще издържи най-малко още няколко години.

Dodge във вторник показа две захранвани с акумулатори версии на мускулната кола Charger, която към момента ще реве като огромен V8 мотор без замърсяване от изпускателната тръба.

Въпреки това, марката Stellantis, която си сътвори пазарна ниша за продажба на транспортни средства с висока продуктивност, ще продължи да продава и зарядно устройство, задвижвано с газ, с изключение на огромния Hemi V8.

И двете ще бъдат построени на Stellantis “ световни основи за огромни транспортни средства и фабриката в Уиндзор, Онтарио, която ще ги създава, ще може да варира сред бензинови и електрически според от потребителското търсене. Гъвкавостта ще разреши на Stellantis да хеджира своите залози, в случай че продажбите на електрически транспортни средства се покачат или забавят.

Минал...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР