Детронирането на Антъни Джошуа от мексиканеца Анди Руис ще се

...
Детронирането на Антъни Джошуа от мексиканеца Анди Руис ще се
Коментари Харесай

Победата на Руис обърка плановете на Кубрат

Детронирането на Антъни Джошуа от мексиканеца Анди Руис ще се отрази съществено на проектите на Кубрат Пулев. В контракта сред британеца и новия международен първенец има уговорка за мигновен реванш, който ще се организира през есента в Англия.

Мнозина от експертите считат, че Джошуа се е боксирал доста под опциите си и след механически нокаут загуби международните трофеи от Руис, който не е измежду най-популярните имена в спорта.
 Сензация в бокса! Анди Руис нокаутира непобедения Антъни Джошуа
Падението на Джошуа стана факт в седмия рунд на срещата. След мача той и Еди Хърн не имаха вяра на случващато се. Едва ли някой е предполагал, че Руис ще стигне толкоз do безапелационен триумф. Преди този мач Джошуа бе считан за несломим, само че в този момент репутацията му е съществено засегната.

Предстоящият реванш сред Ей Джей и Анди Руис обаче тотално ще обърка сметките Кубрат Пулев за възможен пердах за международната купа. Той е наложителен кандидат за купата на IBF и трябваше да е идващият съперник на Джошуа, само че в този момент нещата се трансформират, защото има нов международен първенец. Ако Пулев не се бие с Руис през есента повода ще бъде реванша.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР