Детрониране на ГЕРБ от властта - това е промяната, няма

...
Детрониране на ГЕРБ от властта - това е промяната, няма
Коментари Харесай

Йордан Цонев към ГЕРБ: Вие сте най-токсичната партия

Детрониране на ГЕРБ от властта - това е смяната, няма друга. Това сподели заместник-председателят на ПГ на Движение за права и свободи Йордан Цонев в декларация от името на група ".
" Вие сте най-токсичната партия, която българският парламент е виждал. Всеки, който сте прегърнали в ръководството, е изгорен ", сподели още той.
" Тук се слага въпросът за новото болшинство в Народното събрание, въпросът за задкулисието, за вота на гласоподавателите, за идеологията. Ние от Движение за права и свободи доста елементарно ще отговорим на този звук и на тези въпроси. Първо, ние сме партия, която отпреди демокрацията желаеме народна власт. Отпреди 10 ноември нашите корени, нашите родители, нашите предшественици са се борили за това. Някои от тях са още живи. Второ, незабавно след измененията Движение за права и свободи постоянно е следвала една доста ясна кардинална позиция - НАТО и по-късно Европейски Съюз. Никога не е изневерявала на тази позиция. Движение за права и свободи постоянно е показвало ясно каква линия на политика следва. Това го вършим и в предното, и в по-предното, и в настоящето Народно заседание ", сподели още Цонев.
Той обърна внимание, че незабавно след изборите, още в изборната нощ Мустафа Карадайъ е споделил, че Движение за права и свободи разчита вота на гласоподавателите като изрично заявление за смяна.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР