Detroit: Become Human е един от безспорните хитове на миналата

...
Detroit: Become Human е един от безспорните хитове на миналата
Коментари Харесай

Стана ясна датата на излизане на PC версията на Detroit: Become Human

Detroit: Become Human е един от безспорните шлагери на предходната година и страховит триумф на основателите на Heavy Rain и Beyond: Two Souls, Quantic Dream. Излязла през 2018, играта ви хвърля в един свят, в който андроиди и хора съжителстват видимо умерено, на това идва край и на героите на играта се постанова да стартират да вземат някои в действителност сложни избори.

По-рано тази година, феновете на работата на студиото бяха сюрпризирани от новината, че Quantic ще стартира да издава игри и за други платформи, с изключение на за PlayStation. Новината зарадва мнозина, като първите игри на студиото към този момент се появиха в цифровия магазин на Epic Games: Beyond: Two Souls и Heavy Rain. Вече беше обявено и че Detroit: Become Human ще се появи за PC, само че до тази седмица нямахме информация за датата на излизане на играта в Epic Games Store. Тя към този момент обаче е ясна: 12.12.2019, като ще идва на цена по-ниска от общоприетата за ААА игра: $39.99.

Detroit: Become Human излезе през май предходната година за PS4 и към този момент се продаде в над три милиона копия по целия свят. Играта ви среща от близко с тримата основни героя: Кара, Конър и Маркъс. техните истории, страсти и ориси. По време на цялата игра ви се постанова да вършиме сложни избори и вземате не всеки път решенията, които желаете.



Предварителните поръчки за играта към този момент са открити. За страдание на уеб страницата на Epic не са посочени PC условията за заглавието, само че по-рано се появи информация за това, че те ще са съществени.

Detroit: Become Human minimum requirements:
  OS: Windows 7-64 bits  Processor: i5-2400 @ 3.4GHz or equivalent  Memory:  4 GB RAM  Graphics:  NVIDIA GTX 660 or equivalent  VRAM:  2 GB Graphics API: Vulkan
Detroit: Become Human recommended requirements:
  OS:  Windows 10-64 bits  Processor: I7-2700K or equivalent  Memory:  12 GB RAM  Graphics:  NVIDIA GTX 1080 or equivalent  VRAM:  8 GB Graphics API:  Vulkan
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР