Детолог сподели седем вкусни храни, които могат да помогнат за

...
Детолог сподели седем вкусни храни, които могат да помогнат за
Коментари Харесай

7 понижаващи холестерола храни за предотвратяване на сърдечен удар и инсулт

Детолог показа седем вкусни храни, които могат да оказват помощ за намаление на холестерола и попречване на животозастрашаващи здравословни проблеми.

Холестеролът е мастно вещество в кръвта и прекалено много от него може да блокира кръвоносните съдове, увеличавайки вероятността от сърдечен удар или инсулт. Обикновено се предизвиква от ястие на мазни храни, липса на извършения, наднормено тегло, пушене, пиянство на алкохол и може да се появи и в фамилии.

Всъщност няма никакви признаци, когато имате висок холестерол и единственият метод да можете да разберете дали равнищата ви са безвредни е посредством кръвен тест. Повече извършения са един от методите за намаление на равнищата, както и здравословното хранене и има избрани храни, които могат да оказват помощ за това.

Експерт по хранене разкри кои седем храни би трябвало да включите в диетата си, с цел да поддържате равнищата на холестерола си в сигурност. Ашли Тош, специалист по хранене от Prepped Pots сподели за Express: „ Добрата вест е, че...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР