Детето не е чакало два часа, това са манипулации и

...
Детето не е чакало два часа, това са манипулации и
Коментари Харесай

Д-р Калайков от СБАЛ:И в Ню Йорк да бяха отишли родителите с детето, то намяше да се оправи. Заболяването е фатално. Медицината е безсилна пред него

" Детето не е чакало два часа, това са операции и неистини. То постъпва при нас в 12.20 часа. Никъде не е препращано. Нямаше кревати, предложено е да отиде в друга болница, само че след това е признато при нас, тъй като родителите по този начин са желали. Направено е проучване на кръвта, рентген, то не е било в тежко положение по време на прегледа. "

Д-р Димитър Калайков - зам.директор на СБАЛ по детски заболявания се опита да опровергае мнението, че лекарите са отговорни за гибелта на 3-годишното дете в столицата. 

``
реклама

" Детето не се е влошило внезапно. То е признато в относително задоволително положение. Влошаването настава 2 часа след приемането. Ние пропуски нямаме, съгласно нашето умозаключение. След като детето се утежнява,то е интубирано, преведено на командно дишане. После настава усъвършенстване в дихателната непълнота, след това се задълбочава, ние не разкарваме родителите, а то е изпратено с инсталация в " Пирогов ". 

Това заболяване е такова, че медицината не може да го лекува. И в Ню Йорк и в Лондон да бяха отишли, отново по този начин щеше да стане. Ние сме създали всичко, което може да създадем. В " Пирогов " има противошокова зала с повече експерти, щом те не се съумели, значи е било съдбовно болестта. 

При нас няма незабавен кабинет, а приемен. Лкари след 16 часа няма. ", разяснява за Канал 1 и предаването " Още от деня " медикът като сподели декларация в защита на сътрудниците си и прикани за инспекции по случая.  

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР