Детето, което вчера бе прегазено от лекарка във Враца, ще

...
Детето, което вчера бе прегазено от лекарка във Враца, ще
Коментари Харесай

Лоши новини за детето, което беше прегазено вчера от лекарка във Враца

Детето, което през вчерашния ден бе прегазено от лекарка във Враца, ще се възвръща дълго от пострадванията си. Пострадалото хлапе е получило строшаване на тазобедрената кости и пострадвания по главата и тялото, което е наложило да бъде оперирано. Момчето е настанено в болничното заведение без заплаха за живота, като за възобновяване му ще бъде належащо много време, написа " Булнюз ".

67-годишната жена, която го премаза, се пробвала да твърди, че детето не е било на пешеходната пътека, само че това било изрично опровергано от патрул на полицията, който станал очевидец на прегазването му.

Пострадалото хлапе е получило строшаване на тазобедрената кости и пострадвания по главата и тялото, което е наложило да бъде оперирано. Момчето е настанено в болничното заведение без заплаха за живота, като за възобновяване му ще бъде належащо много време.
Възрастната жена се пробвала да твърди, че детето не е било на пешеходната пътека, само че това било изрично опровергано от патрул на полицията, който станал очевидец на прегазването му.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР