Детето, което през зимата пострада в хотелско джакузи, вече е

...
Детето, което през зимата пострада в хотелско джакузи, вече е
Коментари Харесай

Родителите на Изабела, засмукана от джакузито: Гледахме да не плачем пред нея през тези пет месеца



Детето, което през зимата пострада в хотелско джакузи, към този момент е крепко. Преди дни 5-годишната Изабела претърпя следващата интервенция. Семейството има намерение да съди хотела, където стана случаят, а прокуратурата продължава следствието си.

През февруари Изабела с майка си и баба си отива на басейн в 5-звезден хотел на Златни пясъци. Оказва се, че джакузито е без предпазна решетка и вакуумът безусловно засмуква вътрешностите на детето. Родителите не могат да си обяснят по какъв начин е вероятен сходен пропуск в сигурността на скъпия хотел.

„ Тя плува като рибка, по-добре от мен и най-после реши да влиза в джакузито, да стоплим преди да тръгнем. Изабела реши да сяда в ъгъла като мен и баба и. Изведнъж стартира да вика и да се държи за корема. Пробвам да дърпам и да я подвигна и не става, вакуумът беше много силен”, спомня си Никол Флойд, майка на момичето.

Христо Христов и Никол Флойд претърпяват най-тежките 5 месеца – в битка за живота и здравето на детето си. Семейството споделя, че от хотела не са правили опити да се свържат с тях.

Управата на Златни пясъци АД, чиято благосъстоятелност е хотела, съобщи пред БТВ, че от „ деликатност” не са потърсили среща с родителите на Изабела, само че от лекарите са се уведомили за положението й.

„ На един разпит се видяхме с една жена, тя сподели, че била шефката и това беше! Извиняваме се, в случай че можели, ще оказват помощ и това беше. Много бихме желали да имаме контакт, да се забележим, да дойдат да видят детето по какъв начин е, какво става с нея, ще е добре”, отбелязва бащата. Той добави: "Нека им остане като обеца на ухото да си гледат по-добре работата ".

"Гледахме да не плачем пред нея през тези пет месеца ", спомня си ужаса мъжът.

Изабела няма спомен от случая. След трите интервенции лекарите имат вяра, че има опция детето да се възвърне изцяло.

Родителите благодарят на лекарите за грижите.



Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР