Детето, което беше простреляно с въздушна пушка в неделя вечерта

...
Детето, което беше простреляно с въздушна пушка в неделя вечерта
Коментари Харесай

Оперират момчето, простреляно с въздушна пушка в Сливен

Детето, което беше простреляно с въздушна пушка в неделя вечерта в Сливен, ще бъде оперирано, с цел да бъде извадена самчата. 13-годишното момче бе ранено на детска площадка в града.

Според родителите на детето стрелбата е била на косъм да аргументи по-голяма покруса, защото сачмата попада във врата на момчето, само че по знамение не е засегнала по-сериозни кръвосни съдове, осведоми bTV.

В неделя петокласникът Панайот и приятелите му играят футбол на площадката в квартал „ Стоян Заимов ”. Около 18 ч. децата се подготвят да потеглят, когато стартира стрелбата.

„ Тъкмо си прибират децата работите да си идват, синът ми беше клекнал на стадиона, както си прибира детето облеклата идва сачма от блока, от някакъв блок, той е видял от кое място пристигна сачмата ”, описа майката на момчето Ангелина Митева.

Според дамата децата повикали полицията. Момчето е откарано в болница с рана във врата, само че вън от заплаха.

При стрелбата леко потърпевшо е още едно дете.

„ Доколкото разбрах е имало едно, което е избягало, което не е приоритет, тъй като не е доведено с кола за спешна помощ, нито околните са го довели до този час ”, добавя доктор Азим Азимов от Спешното поделение.

Детското игрище е сред жилищни блокове. До късно нощес полицейски екипи обикаляха всеки апартамент, само че причинителят остава незнаен.

Според закона притежателите на подобен вид оръжие не подлежат на регистрация.

Близките упорстват стрелецът да бъде издирен и да понесе следствията от стореното.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР