Детето е било около 5-годишно според, Нейко Димитров, който е

...
Детето е било около 5-годишно според, Нейко Димитров, който е
Коментари Харесай

Шофьор на дипломатическа кола с дете в скута шофира в София

Детето е било към 5-годишно съгласно, Нейко Димитров, който е направил клипа. В пост във фейсбук мъжът е разгласил фотоси и описал случая.



Пред тази заран той описа, че всичко стартира, когато от ул. " Любляна " излиза на Горнобански път на зелен светофар, където е изправен от ляво от въпросната кола в посока " Симеоновско шосе ". Той потегля след него и от самото начало давал информация на 112, че дете кара в скута на водача с вярата.

" На " Симеоновско шосе " имаше запушване. Слязох, изтичах пред колата и застанах да спре да бяга, до момента в който дойдат органите на реда. Тръгна да минава през мен и тогава се изместих ", изясни Димитров.

Накрая идват четири патрулки, само че не за рисковото шофиране от дипломатическия автомобил, а поради подаден сигнал против него. Дипломатът е звъннал също на 112, тъй като се почувствал заплашен.

От Министерство на вътрешните работи потвърдиха за случая. По него е направена кореспонденция. Лицето с дипломатически статут е обяснило пред управляващите, че се е почувствало застрашено и по тази причина е подхванал тези маневри, съобщи bTV. Лицето с дипломатически статут е обяснило пред служителите на реда, че се е почувствало заплашен и по тази причина е подхванал тези маневри.

Според непотвърдена информация водачът зад кормилото с дете в скута е от ливанското посолство. От задачата обаче са декларирали, че знаят нищо за случая.

" Това е посланик с дипломатически автомобил и доста мъчно този човек може да бъде санкциониран. Рано или късно тези хора си намират майстора. Този човек жестоко е нарушил всички правила на страната. Най-малкото би трябвало да се извини или неговата страна да го отзове ", разяснява случая Диана Русинова от Европейски център за транспортни политики пред bTV.

През май различен водач снима сходен случай на водач с дете в скута да кара по автомагистрала " Тракия " със 120 км в час в лявата изпреварваща лента. Бащата се оказал прочут на полицията - два пъти отнемали шофьорската му брошура,

 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР