"Детенцето ми се подобрява полека и е по-добре, надявам се

...
"Детенцето ми се подобрява полека и е по-добре, надявам се
Коментари Харесай

Говори бащата на детенцето, засмукано от джакузи в хотелски комплекс край Пловдив

"Детенцето ми се усъвършенства бавно и е по-добре, уповавам се утре да бъде изписано. " Това съобщи за Plovdiv24.bg бащата на 4-годишното детенце в спа центъра на хотелски комплекс "Беркут " край Пловдив.
"Надявам се да подмине по-леко случката и да не му остане психическа контузия. За нашето семейство стресът бе огромен. Трудно преживяхме нещата ", разказа ужаса и безсилието да помогне на крещящото от болежка детенце Марин Банчев. Мъжът е безапелационен, че помпата не е била обезопасена по никакъв метод, решетка не е имало. 
Що се отнася до изказванията, че случаят е в резултат на неналичието на наставнически надзор, то бащата разяснява следното: "Как откриха, че детето е без контрол, когато толкова комфортно записи няма. Не съм се оглеждал за съществуване на камери, само че притежателят на хотела твърдеше, че се записва на всички места и желае да прегледа камерите, преди да излезе формалното мнение. 
Но доста комфортно се оказа най-после, че липсват записи, които биха удостоверили моята версия, че не е имало липса на наставнически надзор. Наличието на записи е отговорност на хотела. Аз не съм заинтригуван те да липсват, назад. " Той бе безапелационен и в това, че ще търси правата си до дъно, защото сходни ужасяващи случаи са неприемливи. 
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР