Детенцето е било засмукано от помпата на джакузито, след това

...
Детенцето е било засмукано от помпата на джакузито, след това
Коментари Харесай

Собственикът на комплекса със засмуканото от джакузи дете: За до 4-годишни е забранено да влизат

Детенцето е било засмукано от помпата на джакузито, по-късно е пристигнала спешна помощ. На другия ден родителите и другото дете са освободили комплекса. Това съобщи притежателят на спа комплекса в Брестник Иван Маринов в ефира на bTV.

По думите му деца под 4 годишна възраст е неразрешено да употребяват уреди без компаньон, а оборудванията са били изцяло е ред. " Когато е почнал работният ден всичко е било изрядно ", сподели още Маринов.

Той насочи и съвет към бащата. " Всички посетители в хотела имат здравна застраховка. Това, което мога да кажа като татко споделих и на него, ще кажа и на вас, е да съхранява документи за всички разноски, тъй като за това са тези застраховки ", сподели още притежателят. Припомняме, че 4-годишно дете беше засмукано от джакузи край Пловдив. Хлапето остава в болница със своята майка. То върви извънредно мъчно. За благополучие не се постанова интервенция, само че поради контузиите по седалищните елементи, би трябвало да останат в лечебното заведение. Това не е първият сходен случай. В началото на тази година момиченце беше засмукано от джакузи в хотел в „ Златни пясъци ”. Нараняванията му бяха толкоз съществени, че детето беше известно време в кома. След случая бяха разпоредени инспекции, стартира и следствие на прокуратурата.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР