Детенце на 11 -годишна възраст е в по-тежко състояние, то

...
Детенце на 11 -годишна възраст е в по-тежко състояние, то
Коментари Харесай

Здравният министър: Дете е сред пострадалите мигранти на „Тракия”

„ Детенце на 11 -годишна възраст е в по-тежко положение, то е в комоцио, само че без загуба на схващане. Направен му е скенер, който е посочил, че няма тежки увреждания. Още един пациент следва да бъде опериран, той е с фрактура на бедрото. Има и пациент с контузия на ръката, който следва да бъде опериран.  30 души са признати в болничното заведение в Стара Загора, четирима са освободени.

Това съобщи здравният министър Асен Меджидиев на ексклузивен брифинг за положението на потърпевшите мигранти, чийто бус катастрофира на Автомагистрала " Тракия " рано тази заран.

„ Всички пациенти са в положително положение. За нито един пациент няма заплаха за живота ”, увери Меджидиев.

Първоначалната реакция на медиците е била с 6 коли за спешна помощ, изясни здравният министър. Три коли за спешна помощ са били от Стара Загора, две коли за спешна помощ са пристигнали от Чирпан, и една от Братя Даскалови. Нощната промяна от медици също е останала да работи, с цел да помогне на потърпевшите. Помогнали са двама гръдни хирурзи, 2 ортопеди, двама неврохирурга и четирима от незабавно приемно поделение, изясни министърът.
https://www.facebook.com/novinite.nova/videos/1256882361847756
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР