Детективите по нерешените случаи разкриха, че все още търсят отговори

...
Детективите по нерешените случаи разкриха, че все още търсят отговори
Коментари Харесай

Ченгетата на Клаудия Лоурънс изискват информация от тези, които „мълчат“, тъй като разкриват, че издирването продължава

Детективите по нерешените случаи разкриха, че към момента търсят отговори за изчезналата Клаудия Лоурънс 15 години от изгубването й.

Главният готвач Клаудия, тогава на 35 години, беше оповестена за изчезнала, откакто не се яви на работа в Университета на Йорк през март 2009 година Случаят беше третиран като следствие на ликвидиране от полицията в Северен Йоркшир съвсем през цялото време и се трансформира в един от най-високите профил на неразкритите закононарушения от последните 20 години.

Сега силите приканиха хората с информация да „ нарушат мълчанието си “ и да сложат завършек на тъгата на нейното семейство. Изпълняващият длъжността помощник-началник служител на реда Уейн Фокс сподели: „ Единствената преграда пред отключването на отговорите за околните на Клаудия и изправянето на виновните за нейното изгубване пред правораздаването остава същата – мълчанието.

„ Мълчание от страна на хората, които знаят или може би подозират какво се е случило с Клаудия, само че до момента заради аргументи, които са известни са...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР