Детективи от Скотланд Ярд търсят в България 58-годишната Луиза Тодорова

...
Детективи от Скотланд Ярд търсят в България 58-годишната Луиза Тодорова
Коментари Харесай

Скотланд Ярд обяви името на българката в лилаво, издирвана за изчезналото момиченце Маделин Маккан, съпругът ѝ бил педофил

Детективи от Скотланд Ярд търсят в България 58-годишната Луиза Тодорова по отношение на изчезналото преди 10 години британче Маделин Маккан, написа " Дейли Мейл ", представен от " Телеграф ". Момиченцето е изчезнало през далечната 2007 година от курортния комплекс Прая де Луз в Португалия. Родителите Кейт и Гери отишли навечеря в близко заведение, само че като се прибрали, детето го нямало.

10 години по-късно детективите се хващат за показанията на свидетелка, която си спомнила, че в деня на отвличането видяла в региона на комплекса напразно да се мотае мистериозна жена, облечена цялата в лилаво.

Непознатата просто стояла сама на улицата и зяпала една от постройките, което се видяло съмнително на свидетелката Джени Мурат, чийто наследник Робърт пък бил един от главните обвинени за изгубването на детето, напомня " Дейли мейл ".

Преди две седмици медиите на Острова още веднъж заговориха за случая, като загатнаха, че проверяващи търсят " дамата в лилаво ", без обаче да загатват име. Медиите тогава писаха, че мистериозната жена е брачна половинка на мъж, осъждан за педофилия, който към този момент е мъртвец.

Въпросният човек се казвал Стефан Тодоров. По времето на изгубването на Маделин семейство Тодорови работели на метри от комплекса, където отседнали родителите на Мади.

Луиза била сервитьорка, а мъжът и боядисвал коли. Тодорови били разпитвани още при започване на следствието и отрекли да знаят нещо по случая.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР