Детектив Garda поръси себе си и въоръжени служители, които бяха

...
Детектив Garda поръси себе си и въоръжени служители, които бяха
Коментари Харесай

Съдът изслушва, че пенсионерът е претърпял фатално разкъсване минути след като gardaí напусна дома си

Детектив Garda поръси себе си и въоръжени чиновници, които бяха обкръжили дома на упрекнат в ликвидиране, със светена вода, с цел да потвърди, че той не е дяволът и че gardaí са били „ положителни хора, които се пробват да го изведат от тази къща по кротичък метод “, се чу в развой за ликвидиране.

Централният углавен съд изслуша в петък по време на конфликт сред въоръжената гарда и Патрик Макдона, който журито чул, че е имал проблеми с психологичното здраве, обвиненият споделил на детектива, че е приказвал по телефона с господ и че има вяра, че гардата е дяволът или че прави работата на дявола.

Журито също изслуша от Д-р Едуард Конъли от криминалистиката на Ирландия, който откри петна от кръв, които демонстрират нахлуване над човек, който кървеше мощно в банята на прилежаща къща, пред която пенсионерът Питър Макдоналд беше открит мъртъв в ранните часове на сутринта.

Той сподели, че е изследвал тампони, взети от места с петна от кръв по пода на банята, пода в кухнята, дръжката на вратата, стената и веранд...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР