Дете се зарази с рядката инфекция болестта на Weil, след

...
Дете се зарази с рядката инфекция болестта на Weil, след
Коментари Харесай

Предупреждение за болестта на Weil след „тежка инфекция“ на детето от плуване в река в Обединеното кралство

Дете се болести с рядката зараза заболяването на Weil, откакто отиде да плува в река - и управляващите предизвестяват всеки, който демонстрира признаците й, би трябвало да получи медицински обзор внимание.

Младежът " е доста зле " след диагнозата, която предизвиква висока температура, главоболие, болки в тялото и диария наред с други отвратителни признаци. Те плуваха в река Стур в Дедам, покрай Колчестър, Есекс.

Енорийският съвет на Дедам разгласява писмо на уеб страницата си, в което се споделя, че детето има „ доказан случай на болест на Weil (лептоспироза), което може да бъде доста съществено ”.

Болестта се популяризира в урината на инфектирани животни, най-често плъхове, мишки, крави, свине и кучета. Хората могат да се заразят с заболяването на Weil, в случай че почва или прясна вода, като вода от река, която съдържа инфектирана урина, попадне в устата, очите или порязване. Повечето хора, които получават заболяването на Weil, нямат признаци или леки грипоподобни признаци, само че някои хора се разболяват...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР