Дете на седем години е загинало при пътен инцидент в

...
Дете на седем години е загинало при пътен инцидент в
Коментари Харесай

Нова трагедия на пътя: 7-годишно дете загина в Старозагорско

Дете на седем години е починало при пътен случай в землището на старозагорското село Хрищени. Това оповестяват на формалната си страница от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Стара Загора.

Инцидентът е станал нощес към 23:20 часа. По първична информация е самокатастрофирал лек автомобил " Волво ", ръководен от 42-годишен мъж

Пострадали са още момче на 9 години, пътувало също в колата, и лидерът. Те са настанени за лекуване в болнично заведение, с разнообразни пострадвания, без заплаха за живота.

Шофьорът е тестван за приложимост на алкохол с техническо средство, регистриран е резултат над 1,2 промила. Взета e кръв за проучване за приложимост на наркотични субстанции.

В бранш " Пътна полиция " е формирано досъдебно произвеждане. Работата по случая продължава под надзора на Окръжна прокуратура-Стара Загора.

По данни на Министерство на вътрешните работи трима души са починали, а 15 са ранени при произшествия през миналото денонощие. В страната са станали 12 тежки произшествия
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР