Дете на около 2 години и три жени са загинали

...
Дете на около 2 години и три жени са загинали
Коментари Харесай

2-годишно дете и 3 жени са загиналите при мелето на Тракия

Дете на към 2 години и три дами са починали при злополуката в региона на км 107 на Автомагистрала „ Тракия “, в посока Бургас, оповестиха от пресцентъра на ОД на Министерство на вътрешните работи - Пловдив.

Сигналът за злополуката е подаден тази заран към 06.20 часа. Според информацията, лек автомобил „ Фолксваген “ с непозната регистрация е блъснал откъм гърба в намалящия скоростта товарен автомобил „ Мерцедес “ с българска регистрация и се е преобърнал на пътя. В колата са пътували трима мъже, три дами и детето. На място са починали дамите и детето.

Местопроизшествието е непокътнато, осъществен е оглед. Няма данни за приложимост на алкохол и опиати от 36-годишния водач на камиона.

С дрегер за алкохол е тестван и лидерът на лекия автомобил, резултатът също е негативен. В рамките на три часа, от 7.00 до 10.00 часа, придвижването е било затруднено, заради подхванатия оглед. В избавителната акция по изваждане на телата са взели участие и чиновници на пожарната. Образувано е досъбно произвеждане за изясняване на събитията към тежкия случай.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР