Дете на две годинки е пропаднало в близо двуметрова шахта

...
Дете на две годинки е пропаднало в близо двуметрова шахта
Коментари Харесай

2-годишно дете падна в необезопасена шахта в Стара Загора

Дете на две годинки е пропаднало в близо двуметрова шахта в Стара Загора, оповестява „ NOVA “. За благополучие случаят се е разминал единствено с уплах и охлузвания . Впоследствие е открито, че неотдавна друго дете е потърпевшо на същото място.

„ Синът ми се е прибирал с татко си от ясла и са минали наоколо до входа, пред който е шахтата. Тя е била отворена, а върху нея са били сложени единствено някакви дъски или елементи от паркет. Малкият пропада в нея, а татко му е трябвало да влезе вътре до раменете, с цел да успее да го измъкне “ , описа Татяна Гюзелева, майка на потърпевшото дете.

Тя добавя, че незабавно е подаден сигнал на горещия телефон на Община Стара Загора, след което чиновници са пристигнали и са обезопасили дупката с автомобилни гуми и ленти . На идващия ден е направена инспекция, която посочила, че шахтата е отговорност на етажната благосъстоятелност . В последна сметка решетки са били сложени от притежателя на близкия магазин.

От Община Стара Загора обявиха, че са реагирали допустимо най-бързо на сигнала и приканиха жителите да не подминават сходни нередности .

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР