Дете на 9 години от шуменското село Косово е простреляно

...
Дете на 9 години от шуменското село Косово е простреляно
Коментари Харесай

Мъж простреля с въздушна пушка дете в Шуменско

Дете на 9 години от шуменското село Косово е простреляно в главата с въздушна пушка. 42-годишен гражданин на селото е арестуван в полицейския арест в Нови пазар поради това, че е прострелял детето. Инцидентът е станал в четвъртък.

Малко след 19:30 часа в шуменската болница за обзор е постъпило дете, придружавано от родителите си. Било с открита рана в дясната част на главата над ухото, най-вероятно от пневматично оръжие.

След обзор станало ясно, че раната е повърхностна. Детето е настанено за лекуване, без заплаха за живота.

При извършените бързи дейности на чиновници на полицията от Нови пазар било открито, че в региона на читалището в село Косово 42-годишен локален гражданин създал изстрел с въздушна пушка. Така предизвикал пострадване в региона на главата на момчето, което играело в региона с други деца.

Незабавно е осъществено претършуване в населяваното от мъжа жилище. Полицейските чиновници иззели въздушна пушка със сачма в нея, както и голям боеприпас от муниции, барут, артилерийски снаряди.

Районът бил отцепен. На място са пристигнали чиновници на СОБТ- Варна. Боеприпасите са конфискувани.

42-годишният мъж е арестуван. Случаят е докладван в прокуратурата, работата по формираното досъдебно произвеждане продължава.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР