Дете на 7 години е сред пострадалите в катастрофата в

...
Дете на 7 години е сред пострадалите в катастрофата в
Коментари Харесай

Още подробности за касапницата на магистрала "Тракия", трагедията е неописуема!

Дете на 7 години е измежду потърпевшите в злополуката в региона на км 107 на Автомагистрала „ Тракия “. Това заяви пред публицисти старши контрольор Дамян Велчев, шеф на група „ Пътен надзор “ към бранш „ Пътна полиция “ в Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи, оповестява " Фокус ".

Той изясни, че в злополуката са взели участие две моторни транспортни средства – автомобил „ Фолксваген “ с немски регистрационен номер и и бус „ Мерцедес “ с българска регистрация. В лекия автомобил са пътували общо 7 души, четирима от които са починали. На място са умряли три дами на 24, 29 и на 50 години, както и дете на към 2 години. Останалите трима, които са пътували с автомобила – дете на 7 години, водачът на транспортното средство и още една жена, са настанени в болница в Пловдив.

Водачът на буса, който е на 36 години, е пътувал самичък. Няма данни за приложимост на алкохол и опиати. С дрегер за алкохол е тестван и лидерът на лекия автомобил, резултатът е негативен. При настъпване на местопроизшествието навреме са изпратени екипи на полицията, пожарната и Бърза помощ. Извършен е оглед, като повода за настъпването на трагичния случай ще бъде открита в хода на формираното досъдебно произвеждане, сподели още старши контрольор Дамян Велчев. Той посочи, че колите, взели участие в злополуката, са конфискувани и се намират в бранш „ Пътна полиция “.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР