Дете, което родителите са го возили без исканото от закона

...
Дете, което родителите са го возили без исканото от закона
Коментари Харесай

Въпроси на Lupa.bg: Пияна или пийнала е лекарката, отишла при мъртвото дете? Била ли е дежурна?

Дете, което родителите са го возили без желаното от закона столче, умира при злополука. Трагедията е огромна, само че в жертва след нея се трансформира и лекарката, която съгласно някои информации запалила своята кола и се отзовала на мястото да оказва помощ. В медиите пуснаха незабавно гръмки заглавия, че тя пияна е отишла да оказва помощ на потърпевшите. 

Да, устройството е отчело алкохол, само че дали въпросната лекарка е била дежурна тогава, или са я изпратили по време на отмора поради липса на медици в болничното заведение. От там мълчат съмнително, а се пробват да я защитят. Мирише на гнило!

" Една от лекарките, пристигнали на мястото на злополуката със починало дете във Врачанско във вторник, е била използвала алкохол. Това посочил тест, изработен на медика след сигнал от околните на жертвата, заяви NOVA ".

След като е " една от лекарките " и е пристигнала със личната си кола, дали е била дежурен доктор?, питаме ние. 

Ако след работно време дамата е пийнала половин чашка ракия, която проучването е отчело, отговорна ли е тази жена? Всички знаем под какво напрежение работят тези хора, а дребна доза алкохол е просто нужда след работа, с цел да смъкна напрежението и този човек да издържи целия смут и идващия ден. 

Д-р Лещарска е безапелационна, че лекарката, за която околните на детето настояват, че е била пияна, не използва алкохол. „ Тази колежка е извънредно съзнателна. Дошла е със личния си автомобил по-рано “, сподели още шефът на Спешния център.

Ако е по този начин, както беше разказано нагоре, от болничното заведение би трябвало незабавно да си понесат отговорността и да го заявят изрично, че имат стопански проблеми, липсват им лекари екипи. Шефовете оповестиха още през вчерашния ден, че тази жена е страховит човек и огромен експерт, по тази причина не би трябвало медиите да петним името й и да разрушаваме кариерата, без да знаем цялата истина. Мъката е огромна, само че и изтрезнял Супермен не би съумял да прелети за 5 секунди и да съживи дете, затиснато от обърнал се в дере автомобил. 

Предполага се, че мъжът е карал с превишена скорост. Той е потърпевш при опит с глава да разбие стъкло на входа на Спешния център след новината за гибелта на детето му. Семейството има искания към лекарския екип, отзовал се на сигнала.

Припомняме, че през вчерашния ден при катастрофата загина 3-годишно дете, а майката беше превозена в болничното заведение във Враца

Водачът е тестван за приложимост на алкохол и наркотични субстанции, пробите са негативни.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР