Дете е с опасност за живота в болницаДвама украинци са

...
Дете е с опасност за живота в болницаДвама украинци са
Коментари Харесай

Двама украинци загинаха при катастрофа в Добричко

Дете е с заплаха за живота в болница

Двама украинци са починали в злополука на път III-9002 сред Генерал Тошево и балчишкото село Царичино, заяви началникът на бранш „ Пътна полиция “ към Министерство на вътрешните работи – Добрич Жулиян Минев, съобщи

Ударили са се три автомобила – два с румънска регистрация и един с украинска. Украинският автомобил, който се е движил в посока от с. Царичино към с. Кремена, е навлязъл в насрещното придвижване. Последвало е прикосновение с първия румънски автомобил, вследствие на което украинският се е завъртял и блъснал челно във втория румънски, разясниха от пресцентъра на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи.

Детето на починалите и двама румънски жители, пътували във втория автомобил, са настанени в реанимацията на Многопрофилната болница за интензивно лекуване в Добрич с заплаха за живота.

Движението към момента се реализира в двете посоки в едната лента, прибавиха от Областното пътно ръководство. От Агенция „ Пътна инфраструктура “ приканват водачите да се движат с нараснало внимание и съобразена скорост.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР