Дете е припаднало в Габровско, а екип на Спешна помощ

...
Дете е припаднало в Габровско, а екип на Спешна помощ
Коментари Харесай

Дете припадна в Габровско - линейката закъсня с 30 мин. заради заледени пътища

Дете е припаднало в Габровско, а екип на Спешна помощ е просрочен с 30 минути поради заледени пътища. Това се твърди в анонимна обява, споделена в обществената мрежа Фейсбук.

" Не знам какво би трябвало да се случи, с цел да се опесъчават улиците в зимния сезон в Габрово и съответните околни квартали и села. Възмутена съм ", се показва в обявата.

Жената, поискала да резервира анонимност, споделя, че тази заран й се наложило да потърси Спешна помощ за припадналото й дете.

" Линейката не може да пристигна 30 минути, тъй като, по думите на водача, пътят е замръзнал като стъкло и е невероятно да се придвижва по-бързо ", прибавя тя.

Жената благодари на незабавния екип, който макар компликациите, все отново съумял да стигне до дома й. Не прецизира обаче какво е положението да детето й.

" Благодаря на екипа, който въпреки всичко съумя да стигне до дома ми и да реагира на обстановката. За злополуките, които също са се случили заради заледени пътища желая да припомня, че също може да костват човешки живот. До по кое време това безхаберие ще се случва? ", пита дамата.

По думите й компанията, която се грижи за третирането на пътната мрежа против замръзване, не си прави работата добре.

" Общината и компаниите от снегопочистване - стига сте спали! Свършете си работата, за която ви се заплаща от джобовете ни ", приключва обявата си дамата.

В мненията под поста Розалия Пенчева поддържа написаното от дамата, запазила анонимност.

" Права сте безусловно. Може би би трябвало верижна злополука със жертви, която да докара до интервенция на медии и да гърми новината 1 месец, с цел да си наблюдават изпълнието на договорите за разчистване в общината. Преди няколко години майка ми си счупи крайници доста неприятно и до ден сегашен не може да върви обикновено. Да не приказваме, че интервенцията за някои хора е непостижима финансово, изключително за пенсионери. Осъдих общината и какво? Бълха ги ухапала. Такива пострадали има доста. Управниците на града нямат съвест и персонална отговорност, а какво остава за жителите.... Днес пред мен една кола се въртя на заледения път ", изрази мнението си Розалия.

В друга обява пък се показва, че всички съществени пътни артерии в Габрово са заледени.

" Дами и господа от община Габрово, ангажирани със снегопочистването, знаете ли, че всички съществени пътни артерии в града са заледени, да не приказваме за мостове и кръгови кръстовища. Съветвам всеки претърпял през днешния ден ПТП да заведе дело против общината ", написа Емилиян Генчев.

Снимката е илюстративна.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР