Дете е пострадало в резиденция в американския щат Джорджия, където

...
Дете е пострадало в резиденция в американския щат Джорджия, където
Коментари Харесай

Инцидент беляза втората сватба на Джей Ло с Бен Афлек

Дете е потърпевшо в резиденция в американския щат Джорджия, където се чака през днешния ден да се състои втората женитба на Дженифър Лопес и Бен Афлек. Според клюки, обявени от New York Post, то е наранило ръката си и е превозено в болница с кола за спешна помощ. Подробности към случая не се разкриват и не е ясно дали става дума за някое от децата на Лопес или Афлек.

Къщата, в която се е разиграло неприятното събитие, е закупена от артиста и режисьор, повторен притежател на премия „ Оскар “, през 2003 година по време на първия му годеж с Джей Ло. Сега двойката е възнамерявала тридневни тържества там след първото встъпване в брак в Лас Вегас предишния месец, когато Лопес одобри фамилното име на брачна половинка си: Дженифър Афлек.

Линейката е пристигнала в имението и се е отправила към болница в региона на Савана, съобщили са за сп. People от шерифството на окръг Либърти. На фотосите, получени от Daily Mail, се вижда по какъв начин автомобилът на „ Спешна помощ “ излиза от парцела, до момента в който колата на Бен Афлек го следва. Други фрагменти демонстрират майката на Афлек, Кристофър Ан Болд, напускаща болничното заведение в инвалидна количка. Според Mirror, точно тя е била приетата в болница. Изданието отбелязва, че самият Афлек я намерил с дълбока рана на крайници след рухване и повикал спешна помощ. Въпреки контузията и няколкото шева случаят не бил сериозен и звездите решили да не отсрочват втората си сватбена гала. Известната двойка не е излязла с публично изказване по случая.

53-годишната Дженифър Лопес и 50-годишният Бен Афлек имат общо 5 деца: 14-годишните близнаци на Джей Ло – момче и момиче, от брака ѝ с артиста Марк Антъни, двете дъщери на Афлек, надлежно на 17 и 14 години, и 10-годишният му наследник – и тримата родени от брака му с актрисата Дженифър Гарнър.

Според американските медии измежду гостите на сватбената гала в Джорджия са най-хубавият другар на Афлек – сътрудника му Мат Деймън, брат му Кейси Афлек, комикът Джими Кимъл, актрисата Дреа ди Матео. Вероятно ще участват и стилният стилист на латино-дивата – Роб Дзангарди, маникюристът ѝ Том Бачик и фризьорът Крис Епълтън, които бяха част от антуража ѝ и по време на първата женитба в Лас Вегас.

А следващото „ да “ актрисата и певица ще бъде облечена в тоалет, планиран особено за случая от дизайнера Ралф Лорън и шит в Италия
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР