„Дете“, чиито родители са били намерени убити в Тексас –

...
„Дете“, чиито родители са били намерени убити в Тексас –
Коментари Харесай

Полицията откри изчезнало дете, чиито родители са убити преди повече от 40 години   



„ Дете “, чиито родители са били открити убити в Тексас – преди повече от 40 години, е открито живо и крепко, оповестява Главният прокурор на щата Тексас. На конференция, дадена от тексаските управляващи, управляващите оповестяват, че „ се радват “, че тя е в сигурност, само че случая на родителите ѝ – към момента остава отворен, тъй като убийците на родителите ѝ към момента не са разкрити. Властите прибавят още, че тайнствен набожен фетиш може да е виновен за гибелта им.

Тина Гейл Лин Клоуз и Харолд Дийн Клоуз – младши (родителите на „ Бебето “ Холи), се местят от Флорида в Тексас, като малко по-късно, те биват открити убити в гората в Хюстън. Едва предходната година те са разпознати от управляващите, които употребяват помощта на Идентификатори Интернешънъл, Националния център за изчезнали и експлоатирани деца, локализиран в няколко щата – Тексас, Флорида и Аризона.

„ Бебето “ Холи Круз, която в този момент е към този момент 42-годишна, е открита с родителите си на мястото на убийството им през 1981 година Също по този начин полицията не съумява да разпознава двойката до 2021 година, само че благодарение на ДНК проби – полицията съумява да разкрие самоличността им.

Откритата Холи в този момент живее в Оклахома, и е майка на пет деца, само че спомагателни детайлности не се оповестяват от полицията, за да се отбрани нейната самоличеност. Тя за първи път научава за самоличността си, когато е посетена на работното си място от полицията във вторник – съвпадане, която я оставя неподготвена, тъй като навръх този ден убитият ѝ татко, навършвал 63 години. Властите оповестяват пред кореспонденти, че Баба ѝ назовава новината „ подарък за рождения ден от небето “.

Също по този начин управляващите, в четвъртък, оповестяват пред публицистите, че преди 42 години бебето на убитите родители е заведено и оставено в черква – в Аризона, от две дами.

Главният прокурор на Тексас прибавя, че полицията не подозира приемните родители, които са отгледали Холи, в убийството на родителите ѝ. По негови думи: „ Две дами, които се самоидентифицирали като членове на номадска религиозна група, са били завели „ бебето “ Холи в църквата след убийството на родителите ѝ. Те били предрешени с бели плебеи и били боси. Също по този начин членовете на групата споделили тогава, че вярвали в неравенството сред мъжете и дамите, били още и вегетерианци и отбягвали използването на скотски кожи “.

Главният прокурор – Уебстър, прецизира още, че същите дами, преди този момент са предавали и друго бебе по подобен метод. Едната от дамите се представяла като „ сестра Сюзън “ и по думи на полицията, тя даже се свързва със фамилиите на потърпевшите, като им споделя, че двойките са се били включили към тяхната група и че са се отказали от всичките си притежания. Стига до там, че даже предлага на фамилиите на жертвите, да съобщи колите на двойките назад на тях.

Семейството на „ бебето “ Холи – приело и се срещнало с членове на групата и по този начин те още тогава разпонават, че колата е принадлежала на майката на Холи,

Трима членове на сектата биват арестувани в полицията, оповестява Главният прокурор Уебстър, само че следователите не съумяват да намерят същинско съображение за ареста им. Смята се, че членовете на групата са пътували из югозападните Съединени щати през 80-те години на XX век. Няколко дами, които пасват на описанието на членовете на групата, са били видени да молят за храна в щатите Юма и Аризона, прибавя Уебстър.

Властите молят всеки, който има информация, обвързвана с мистериозното ликвидиране на родителите на Холи, да се свърже със отдела по Студени убийства на полицията в Тексас.

Превод: GlasNews. bg

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР