Дет метъл музиката е чудесен начин да разгневите съседите си

...
Дет метъл музиката е чудесен начин да разгневите съседите си
Коментари Харесай

Дет метъл спира атаките на косатки

Дет метъл музиката е превъзходен метод да разгневите съседите си от горния етаж и роднините си, само че Си Би Ес оповестява, че този размазващ лицето род има друга цел: да отблъсне офанзивите на косатки. В светлината на скорошните набези на косатки край крайбрежията на Испания и Португалия моряците са научили, че косатките не са почитатели на извънредно нападателна и брутална музика, и са създали плейлист в Spotify, с цел да ги държат на разстояние. Плейлистът, озаглавен " Метал за косатки ", към този момент се популяризира измежду моряците, само че те виждат смесени резултати, защото някои стада косатки се приспособяват към настъплението на жестоките рифове и все пак не престават да атакуват кораби.


Метъл за косатки

Плейлистът, предопределен за отбиване на офанзивите на косатките, включва музика на The Fallen Prophets, Dying Fetus, Monument Of Misanthropy, Aborted, Benighted и други Комбинацията от ниски басови честоти, разтърсващи ритмични барабани, ревящи китари и крясъци се оказва ефикасна.

Въпреки че потреблението на Траш и Дет Метъл наподобява като метод да се сведат до най-малко офанзивите на косатките, има един фрапантен проблем. Тези върхови хищници са способни на адаптивно мислене, както и на предаване на всички научени уроци за околната среда на своите поколението. С други думи, в случай че в даден район косатките са изложени на Дет, Траш, Пауър или някой от другите разнообразни метъл поджанрове, те евентуално ще продължат да атакуват, откакто се научат по какъв начин да преодоляват мощните честоти, на които ги излагат моряците.

Тъй като са пакостливи същества, не е изключено косатките да се трансфорат в фенове на този род и просто да смятат Дет метъла за собствен желан род за бъдещи офанзиви. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР