Дестинация:;Тайланд е едно от най-екзотичните кътчета на земята. Времето няма

...
Дестинация:;Тайланд е едно от най-екзотичните кътчета на земята. Времето няма
Коментари Харесай

10 причини да посетите Тайланд


Дестинация :
;

Тайланд е едно от най-екзотичните кътчета на земята. Времето няма да ви стигне да се насладите на божествените му плажове и живописни острови, на многочислените културни забележителности и на контакта с локалната просвета, само че даже няколко дни престой ще оставят незаличима диря от наслаждение в душата ви. Да надалеч е, само че пътуването си заслужава.

 

 10 аргументи да посетите Тайланд

 
И с цел да ви убедим ви даваме още 10 аргументи да посетите Тайланд!
 
1. Изключително на ниска цена е
Цените в Тайланд са напълно прилична стая варират сред 10 и 25 $ и малко повече в хотелите на самия плаж.

Услугите, храната, публичният превоз и вътрешните полети също са по джоба на средностатистическия екскурзиант. По-скъп е единствено самолетният билет до там, въпреки че самолетните компании редвоно вършат понижения в тази посока. 

 
2. Божествено вкусна и разнообразна храна
Едно е несъмнено – в Тайланд гладни няма да останете. Ресторанти, заведения за бързо хранене, лодки във водата, улични сергии оферират обилие от ястия с неудържим мирис и екзотични подправки безусловно на всеки ъгъл. Освен най-вкусното пържено пиле в света, пробвайте супите, оризовите и пикантни специалитети, рибата, обичайните десерти и непознатите плодови сокове.

 
3. Винаги топло време
В Тайланд климатът е типично тропически – доста слънце и доста влага. Има 3 сезона: студен (ноември – февруари), парещ (март – май) и дъждовен (юни – октомври), само че когато и да отидете ще се радвате на слънце и плаж , изключително в централната и южната част на страната.

 

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР