Десо от Мастило и щерката на Иво Танев се разведоха

...
Десо от Мастило и щерката на Иво Танев се разведоха
Коментари Харесай

Тези звезди бяха лудо влюбени, но бракът им се разпадна заради разликата им от 16 години

Десо от " Мастило " и щерката на Иво Танев се разведоха

Най-новото попълнение в екипа на „ На кафе “ – красивата русокоска Албена Танева, е към този момент публично разведена, написа „ България Днес “. Щерката на шоумена Иво Танев постави точка на брака си с известния китарист от група „ Мастило “ Десислав Данчев – Десо. Двамата обаче оставали в другарски връзки поради общата си дъщеря Алина. Тъстът на Десо също не е прекъсвал контактите с него, разбра още изданието.

Преди да стартира връзката си с Албена, музикантът бе свързван в сантиментална конспирация със солистката на „ Мастило “ Вики Терзийска. Чаровното миньонче от Исперих обаче в един миг се врече във безконечна честност на шефа на огромна верига бензиностанции у нас.

Искрата на любовта сред китариста и дъщерята на някогашния водещ на „ Треска за злато “ пламва ненадейно и непланирано. По думите на самия Десислав всичко се случва по време на взаимно пътешестване до морето с Албена за той и тогавашната му другарка да я загаджат с общ прочут. Вместо това обаче се разиграва нещо изцяло непредвидено.

„ Отидохме на море. Лежа си аз умерено на пясъка по стомах и тя, апелирам ти се, ми се съблича по бански. Буквално се „ забих “ в пясъка! “, разказва мига на влюбването си в Албена някогашният на Вики. „ За моя голяма изненада татко й реагира умерено. Поне на пръв взор по този начин изглеждаше. А когато разбра, че ще става дядо, сподели: „ Ми по този начин е, като спите без гащи “, цитира шегата на към този момент някогашния си тъст музикантът.

Експоловинката му Албена Танева, която от предходната седмица е в екипа на Гала, се изявяваше и като певица. Не съумя обаче да пробие изключително в музикалния отрасъл, а присъединяване й в „ Гласът на България “ се запомни с това, че наследницата на шоумена отпадна още на първия епизод на риалитито. „ Гледам да не бъда дъщерята или дамата на някой. Искам да засветя със лична светлина, тъй като през годините доста изгубих “, разкри, преди да се качи на сцената, чаровната русокоска.

Основна причина за разпада на връзката й с Десислав се оказала голямата ножица във възрастта – цели 16 години. Постепенно споровете сред тях стигнали ниво, в което детето им почнало да се държи като възрастния в фамилията и не ходело на градина, с цел да ги пази да не се карат. В последна сметка Албена напуснала мъжа си, с цел да покаже на Алина, че човек би трябвало да бъде задоволително мощен и самоуверен, с цел да търси щастието си. Независимо че общата им щерка остана при майка си, Десо продължава да е безрезервен баща. „ Бащата е по-голям от майката “, безапелационен е той. В това отношение той следвал образеца на татко си, който за него е „ популярен човек “.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР