Десният защитник на ЦСКА - София Иван Турицов ще пропусне

...
Десният защитник на ЦСКА - София Иван Турицов ще пропусне
Коментари Харесай

Турицов пропуска и мача с Черно море

Десният бранител на ЦСКА - София Иван Турицов ще пропусне четвъртфиналния конфликт за Купата на България против Черно море. Двубоят с “моряците ” е във вторник от 20:00 часа на стадион “Българска войска ”. Бранителят към момента не е възобновил пълноценни тренировки със съотборниците си, като се чака да направи това от на следващия ден, само че треньорът Саша Илич няма да го рискува против варненци. 

Турицов имаше проблеми с травма в коляното, която го извади от последните мачове на “армейците ” и националния тим. Той ще бъде на линия за идните сложни дуели със Славия и Левски в шампионата. 

Със сигурност в мача за Купата против Черно море на вратата за ЦСКА - София ще започва Димитър Евтимов. 29-годишният вратар ще пази и в третия дуел за “армейците ” в конкуренцията, откакто застана под рамката в предходните два кръга - при драмата с Гигант в Съединение и по-късно против Септември (София) на “Армията ”. 

“Тема Спорт ”

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР