Десният защитник на ЦСКА - Иван Турицов, е привлякъл вниманието

...
Десният защитник на ЦСКА - Иван Турицов, е привлякъл вниманието
Коментари Харесай

Турицов попадна в плановете и на деветия в Полша

Десният бранител на ЦСКА - Иван Турицов, е привлякъл вниманието на полския Заглебие Любин, който сега заема девето място в локалното състезание. Бранителят има контракт с „ алените “ единствено до края на сезона и все още не е съумял да реализира съглашение за неговото удължение. Така, той се чака да напусне като свободен сътрудник след сезона.

През зимния трансферен прозорец Турицов беше на път да премине в швейцарския Сион, само че договорката пропадна, защото борещият се място в елита локален отбор отхвърли да изплати желаната от ЦСКА сума от 200 хиляди евро. Предвижда се, че през лятото Сион може да възобнови интереса си към играча, който сега се възвръща от травма, само че тогава ще би трябвало да се изправи против конкуренцията на Заглебие Любин.

Полският клуб постоянно насочва погледите си към родния шампионат напоследък. Клубът се опита да притегли вратаря на Локомотив Пловдив Динко Хоркаш, а в следствие и стража на ЦСКА 1948 София Даниел Наумов, само че без триумф. Интересно е, че преди години в Заглебие игра различен някогашен бранител на ЦСКА - Павел Виданов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР