Десният краен защитник на ЦСКА - София Иван Турицов продължава

...
Десният краен защитник на ЦСКА - София Иван Турицов продължава
Коментари Харесай

Турицов продължава да не тренира

Десният краен бранител на ЦСКА - София Иван Турицов продължава да не тренира с тима. Той получи травма по време на дуела със Септември (София) (1:0) в края на февруари, като от " Армията " оповестиха, че е с преразтегната връзка на дясното коляно.

" Травмата не е тежка и не постанова хирургическа намеса, а футболистът ще бъде подложен на разнообразни физиотерапевтични и кинезитерапевтични процедури. Очаква се след 10 дни да възобнови тренировки с отбора ", прибавиха " алените ".
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Бранителят обаче към момента не е подготвен да се завърне на терена. Той сигурно няма да попадне в групата за идното в събота домакинство на Спартак (Варна), като ще пропусне трети следващ мач на отбора. Турицов ще бъде още веднъж игра чак след паузата за националните тимове.

Срещата със " соколите " пропущат и Брайън Морено, и Жеферсон, които са осъдени за насъбрани картони. Бразилецът е навън и за мача с Черно море за Купата на България на 4 април, вторник от 20:00 часа.

" Тема спорт "

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР