Десният бек на ЦСКА-София Иван Турицов ще се завърне сред

...
Десният бек на ЦСКА-София Иван Турицов ще се завърне сред
Коментари Харесай

Турицов се връща срещу Етър

Десният бек на ЦСКА-София Иван Турицов ще се завърне измежду титулярите в идния мач с Етър. Бранителят страдаше от травма, получена в младежкия народен тим. Заради контузията плевенчанинът остана отвън групата при загубата от Локомотив (Пловдив) с 0:1. Турицов обаче към този момент тренира пълноценно и няма да е проблем да излезе като титуляр на “Ивайло”. Двубоят е в сряда от 17:30 часа.

За разлика от Турицов, на линия няма да е централният нападател Томи Юрич. Австралиецът още не тренира на цялостни обороти, като се чака това да се случи от понеделник нататък. Така Юрич няма да е измежду 18-те във Велико Търново.

Дългосрочно в лазарета са Жанио Бикел и Енрике Рафаел. Крилото към момента е в Бразилия, като се възвръща от контузия в коляното въз основата на родния си клуб Атлетико Минейро.

“Червените” и Етър приключиха наедно 2:2 в първия кръг на шампионата. След завръщането на “болярите” през 2017-а на “Ивайло” са се провели две срещи. Тази на 30 септември 2017 година приключва 2:2, а последната на 9 март 2019 година - 3:1 за ЦСКА-София.

“Тема Спорт” efbet Лига 14 кръг, сряда 30 октомври  Етър 18:30предстои  ЦСКА-София
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР