Десният бек на Реал Мадрид Даниел Карвахал не се обезкуражи,

...
Десният бек на Реал Мадрид Даниел Карвахал не се обезкуражи,
Коментари Харесай

Карвахал: Ще се върна по-силен и по-добър отвсякога

Десният бек на Реал Мадрид Даниел Карвахал не се обезкуражи, макар следващата си травма през този сезон, която ще го извади от терените за 1-2 месеца. “Вчера разясних с моите съотборници, че в събота вечер имах пеперуди в стомаха и че бях нервозен преди завръщането ми към това, което обичам да върша. През последните няколко седмици работех толкоз старателно за тази цел… Сега е време да се оправя с следващото затруднение и да стартира ново назад преброяване, с цел да мога да се върна и да изпитам тези специфични чувства. Само желая да ви предам следното обръщение: " Ще се върна по-силен и по-добър отвсякога”. Благодаря за всички известия, изразяващи поддръжка към мен!!”, написа Карвахал в Туитър.
Ahora toca asimilar este último bache y desde ya iniciar una cuenta atrás para volver a tener esas sensaciones tan especiales.
Solamente quiero trasmitiros un mensaje, voy a volver mejor y más fuerte que nunca.

Gracias a todos los mensajes de ánimo!! 2/2
— Dani Carvajal Ramos (@DaniCarvajal92) За бранителя това е четвърта контузия през актуалната акция. Така той е взел участие в едвам 12 мача и е записал единствено 30% от вероятните игрови минути до момента през сезона.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР