Десният бек на Манчестър Юнайтед Диого Далот бе една от

...
Десният бек на Манчестър Юнайтед Диого Далот бе една от
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед задържа защитник с автоматична клауза

Десният бек на Манчестър Юнайтед Диого Далот бе една от трансферните цели пред Барселона в търсенето на нов десен бек. „ Блаугранас “ ще би трябвало да зачеркнат името на португалския национал от своя лист, защото Манчестър Юнайтед е задействал клаузата за удължение на неговия контракт с още една година, съгласно британските медии.

23-годишният футболист бе в страхотна форма в мачовете на „ алените дяволи “, а тя бе пренесена и на Световното състезание в Катар, на което Далот защитаваше цветовете на родината си – Португалия.
 
Трансферният експерт Фабрицио Романо разкри, че точно възможното, съгласно него, активиране на клаузата на Далот, ще попречи на Барселона да подпише с 23-годишния защитник.

Много е евентуално Диого Далот даже да подпише нов контракт с Манчестър Юнайтед, защото той има страхотна връзка с новия управител на клуба – Ерик загар Хаг. За това засвидетелства фактът, че португалецът е почнал като титуляр във всеки един мач на „ алените дяволи “ във Висшата лига, от както Тен Хаг е управител.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР