Десният бек на Лудогорец Сисиньо вече е готов заигра. Той

...
Десният бек на Лудогорец Сисиньо вече е готов заигра. Той
Коментари Харесай

Лудогорец ще играе с резервите и срещу Витоша

Десният бек на Лудогорец Сисиньо към този момент е подготвен заигра. Той лекуваше травма близо месец. От няколко дни бразилецът тренира наедно с тима и се чака да попадне в групата за реванша с Апоел Беер Шева през днешния ден.

Сисиньо обаче няма шансове да стартира като титуляр. Той ще се върне измежду 11-те за съботното посещение на Витоша Бистрица в Първа лига. Мачът на " Васил Левски " е от 21:00 часа.

Сисиньо се контузи преди дуела с Жалгирис в Литва на 12 юли. Той е получил контузия на тренировката преди срещата, а тя се е усложнила преди самия дуел. Оттогава до момента в зоната на десния бек Дерменджиев залагаше на сънародника му Лукас Саша. Той е вътрешен халф, само че още през предишния сезон бе употребен и като краен защитник. В петте мача от началото на акцията Саша се оправи добре и неналичието на Сисиньо съвсем не се усети.

Именно в гостуването на Витоша Бистрица той ще запише първи минути в новото състезание. Очаква се за визитата на новака да има още много други промени по състава с оглед реванша с Апоел Беер Шева и идния край за Суперкупата на България против Ботев Пловдив на 9 август, сряда.

 Лудогорец може и да освободи Дерменджиев при неуспех против Апоел
Треньорската орис на Дерменджиев зависи от борбата с Апоел

Специалистът може да се окаже в обстановката на Ники Митов
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР