Десният бек на Лудогорец - Сисиньо, получи разрешение да премине

...
Десният бек на Лудогорец - Сисиньо, получи разрешение да премине
Коментари Харесай

Сисиньо получи разрешение да премине в Баия

Десният бек на Лудогорец - Сисиньо, получи позволение да премине във втородивизионния бразилки Баия и подписа контракт за 2 години, написа " Тема Спорт ". Той влиза в действие при сполучливи медицински прегледи. Бранителят имаше договор с първенците до края на акцията. Шефовете обаче склониха да се разделят с него за алегорична сума, с цел да може дългогодишния състезател на отбора да се завърне в родината си. Такова е било неговото предпочитание и управлението го е удовлетворило поради вярната работа. А наред с това Лудогорец към този момент си подсигурява подписа на аржентинеца Алекс Виго.

34-годишният Сисиньо дойде при " орлите " през лятото на 2015 година. А от сезон 2016/17 бе непроменяемо титуляр. Той бе употребен най-вече по десния фланг на защитата, само че имаше мачове и вляво. В един миг бразилецът бе натурализиран и игра за националния тим на България. През 2020 и 2021 година той бе на терена в общо 7 мача на " трикольорите ".

През есента Сисиньо изигра 13 мача в елита, в които вкара един път. Участва и в общо 11 срещи в Шампионската лига и Лига Европа, макар че спореше за място с новопривлечения Аслак декор Витри.
 Лудогорец урежда и футболиста от Ривър Плейт
Лудогорец урежда и футболиста от Ривър Плейт

" Орлите " заплащат към 1,8 млн. за Алекс Виго
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР