Десните, които управляват столицата през последните 34 години, трябва да

...
Десните, които управляват столицата през последните 34 години, трябва да
Коментари Харесай

Ваня Григорова: Може би идва краят на 34-годишното управление на десните

Десните, които ръководят столицата през последните 34 години, би трябвало да знаят, че и на това ще пристигна краят и за какво не в този момент. Това съобщи в предаването " Денят стартира с Георги Любенов " Ваня Григорова - претендент за кмет на София от Българска социалистическа партия.

" След два дни стават 91 години, откогато София е извоювана от Работническата партия. Тя взима болшинство в Общинския съвет и тогава съветниците избират кмета. Междувременно обаче се взимат крути ограничения за това кметът да не бъде ляв и огромна част от към този момент определените общински съветници са упрекнати в противодържавна активност и те не стават общински съветници ", сподели Ваня Григорова.

Тя съобщи, че с този исторически паралел желае да покаже, че не се припознава толкоз като млада социалистка, а по-скоро като представител на обществените дела, на работническото придвижване и работническите ползи.

" Работническата партия е лявата партия тогава. Правим паралел с историята, тъй като е добре да я познаваме и да черпим поуките от нея ".

Ваня Григорова е на мнение, че нерешаването на казуса с дефицита тук-там в детските градини в София е с ясна цел - децата да се пренасочват към частни детски градини.

" Фактът, че към този момент 18 години Столична община не може или не желае да компенсира дефицита тук-там в детските градини сочи за това, че евентуално това е преференциално и се прави целеустремено, с цел да се насочват децата към частни детски градини. "

" Необратима за жалост през идващите 8 години е концесията на " Софийска вода ". В София водата идва гравитачно и тук тя би трябвало да бъде доста евтина, а това не е по този начин. "

" Когато моите съперници няма какво да предложат за бъдещето, обикновено е да се зарият в предишното и да водят война с монументи, улици и исторически дати ", сподели още Ваня Григорова.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР