Десислава Трифонова. Снимка: Искра.бг Като истински успех бе определена за убийствата

...
Десислава Трифонова. Снимка: Искра.бг
Като истински успех бе определена за убийствата
Коментари Харесай

Прокуратурата в Бургас: Рагевски е лош и опасен човек, но вече не може да навреди на никого

Десислава Трифонова. Снимка: Искра.бг

Като същински триумф бе избрана за убийствата на Теодора Бахлова и Юмер Мехмед от страна на прокуратурата и юриста на околните на жертвите. Самият Рагевски излезе от правосъдната зала, запазвайки цялостно безмълвие

Прокурор Десислава Трифонова дефинира Рагевски като „ доста неприятен и рисков човек “ и изрази вяра, че околните на жертвите най-сетне ще могат да получат малко покой .

„ С наложеното му наказване с пожизнен без подмяна на процедура вечно отнехме опцията на подсъдимия да навреди на който и да било и по какъвто и да е метод, което мен персонално ме прави доста удовлетворена “.

Адвокат Вълчев, който юрист на дъщерята на убитата Теодора съобщи, че присъдата изрично е удовлетворяваща.

„ На практиката болката, която околните претърпяват към момента и ще носят в сърцата си до края на своя живо, няма по какъв начин да бъде възмездена, само че това е най-адекватното, което изискуем на обществото. Най-малкото да изолираме подсъдимия Рагевски във влизаме назад в социума до края на живота му “.

Той подсети, че Станимир Рагевски е запазил безмълвие по време на правосъдния развой, а най-после е подхвърлил, че няма общо с закононарушенията , което е било изрично опровергано от доказателствата

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР