Десислава Радева, съпругата на президента Румен Радев, разказа публично за

...
Десислава Радева, съпругата на президента Румен Радев, разказа публично за
Коментари Харесай

Първата дама разкри как е пламнала любовта й с президента и как й е помагал по математика

Десислава Радева, брачната половинка на президента Румен Радев, описа обществено за запознанството им и началото на техните връзки. "Познавам Румен от 30 години. Запознахме се в Бургас... Станахме другари, стартира да идва у дома ", спомня си първата дама в искрено изявление пред списание EVA. Радева е на корицата на ноемврийския брой на женското списание. 
"За мен да си свободен значи да казваш истината. Смятам себе си за свободен човек, тъй като споделям истината. Всъщност своята истина ", споделя Десислава Радева. В изявлението си тя не икономисва истината за себе си, за грешките, които е правила, не крие своето искрено и почтено мнение за всичко това, с което живеем през днешния ден, написа списанието, представяйки изявлението. Радева приказва намерено за това по какъв начин възприема засиления интерес към себе си и дали това я кара да се въздържа от обществени изяви в обществените мрежи. 
Съпругата на президента споделя каква е била в ученическите си години в Бургас, по какъв начин е работила като модел, за какво е напуснала британската гимназия в последната година на образованието си и несъмнено, по какъв начин се е срещнала със брачна половинка си... "Познавам Румен от 30 години. Запознахме се в Бургас... Станахме другари, стартира да идва у дома. Помагаше ми по математика. Предстоеше ми кандидатстване, а нали той е златен медалист от математическа гимназия. Винаги ми е помагал, постоянно съм чувствала, че мога да му вярвам ", споделя тя.
Първата дама споделя и за работата си в "Каналето ", за хората, на които се възхищава и има вяра, за това по какъв начин възприема триумфа и неуспеха. "Сега е съвременно да се мери триумфът. Имам една доста обичана мисъл на Чърчил, която обичам да си напомням: "Успехът - това е ентусиазмът, с който се придвижваш от един крах към различен ". Животът е синосуида. Ето ме мен - през днешния ден съм брачна половинка на президента, на следващия ден - брачна половинка на някогашния президент. И в кой от двата момента ще бъда по-щастлива? ", пита Радева.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР