Десислава Радева с коментир под публикация на бившата пиарка на

...
Десислава Радева с коментир под публикация на бившата пиарка на
Коментари Харесай

Десислава Радева за Светльо Иванов: Дали е добър журналист или просто си мисли, че е такъв?

Десислава Радева с коментир под обява на някогашната пиарка на Българска социалистическа партия Бояна Бозаджиева във фейсбук. В него Бозаджиева подлага на критика предаването " 120 минути “ по тази причина, че нито един път не са потърсили мнението на сегашното управление на Министерство на енергетиката по проблема за медиаторите по времето на държавното управление " Петков “.

" Спрях да броя гостуванията на някогашния министър на енергетиката в 120 минути за последните 7 месеца, само че повярвайте ми, прави усещане. В същото време, за 7 месеца, това е единственото публицистично предаване в ефира на бТВ, което нито един път не изиска да чуе позицията на актуалното управление на министерството. Нито един път. Седем месеца. Пиша това, тъй като и аз, както допускам и доста други, се прехласвах по тези думи на водещия при започване на предаването, които звучат като вярната позиция, която липсва в обществото ни. Когато обаче прочувствените ти думи не са подкрепени с базисни журналистически стандарти, те не са позиция, те са просто есе “, написа Бозаджиева във фейсбук.      

Под нейния пост с коментар се включва и Явор Дачков:

" Светло Иванов прави безспорна агитация на " Промяната " от ден първи. А интервютата му с Александър Николов наподобяват на платени изявления. Не споделям, че са, а че наподобяват, тъй като няма нито един сериозен въпрос и то за подобен величествен скандал като далаверата с газа. Това, че не е потърсил другата страна или позиция не е учудващо. За пропагандата за Украйна даже няма да разтварям дума. Жалко, тъй като Светльо е добър публицист и правеше забавни излъчвания. Впрочем " Промяната " и умните и красивите тотално са завладяли бТВ. Не знам на какво се дължи, само че е тегаво за издържане " "

Под отговора на Дачков се включва и самата с президентша, която прибавя по адрес на Светльо Иванов: " Дали? Или самопретенция за добър?! Зрителско мнение “, прибавя още тя.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР