Десислава Мангърова има нужда от нашата помощ, за да живее

...
Десислава Мангърова има нужда от нашата помощ, за да живее
Коментари Харесай

Деси има нужда от нашата помощ, за да живее

Десислава Мангърова има потребност от нашата помощ, с цел да живее пълноценно, научи Plovdiv24.bg . Нека за следващ път да се обединим и да покажем, че добротата не ни е непозната.

" Мили хора, до скоро Деси беше една  здрава жена с нормалните за една брачна половинка и майка ежедневни отговорности.

На 10.03.23г.  усеща леко изтръпване на краката, на прибиране от работа пада и осъзнава,че не може да си ги движи.Постъпва неотложно в болница, в развой на направени проучвания, беше открито,че има отключен доста необичаен Синдром (Синдром на Guillain - Barre`, прогресивен вид Landry),прогресиращ доста бързо. На 12.03.23г. Деси бе парализирана напълно, има затруднено дишане и се наложи да бъде интубирана.

Деси има СПЕШНА потребност от биологични лекарства(човешки имуноглобулин), нужни за прекъсването на напредъка на заболяването. Средствата които са нужни за нейното лекуване са на стойност 80 000лв., която сума е непостижима за Деси и нейното семейство. Всяка минута за Деси е значима, с цел да сбъдне фантазията си,а точно да бъде още веднъж до детето си! Благодаря ви авансово за поддръжката и отделеното време! Нека помогнем на Деси! "

Всеки, който има предпочитание и опция да се включи в акцията, може да го направи ТУК .
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР